Blokweg Financieel Adviseurs is vandaag geopend van 10:00 tot 16:00 uur
(088) 050 18 00 06 27617051 info@blokweg.nl
Blokweg, uw specialist op het gebied van krediet
  • Klantvriendelijk
  • Probleemoplossend
  • Helderheid
  • Snelle service

Doorlopend krediet afsluiten


Als u een doorlopend krediet wilt afsluiten of u een ander soort krediet wilt afsluiten, dan kiest u ervoor u te laten adviseren door een specialist. Lenen is namelijk niet gemakkelijk, en ook niet altijd mogelijk. Blokweg Financieel Adviseurs B.V. kijkt naar uw situatie en brengt dan een advies uit over de lening die voor u het beste past, aansluitend bij uw situatie en bij uw persoonlijke behoefte.


Doorlopend krediet afsluiten of aflopend krediet afsluiten


Blokweg Financieel Adviseurs B.V. biedt twee leningsvormen; doorlopend krediet en aflopend krediet.

  • Bij het afsluiten van een doorlopend krediet wordt een bedrag afgesproken, tot die limiet mag u geld opnemen. Dat kan flexibel, dus kan het verstandig zijn wanneer u een wisselende kredietbehoefte heeft. Ook het terugbetalen van de lening kan flexibel. Zo kunt u alleen de rente van de lening betalen, maar u kunt ook meer aflossen.
  • Bij het afsluiten van een aflopend krediet ontvangt u eenmalig een geldbedrag, wat u per maand kunt terugbetalen. Tussentijds geld opnemen is dan niet mogelijk, en de rente staat vast voor de gehele periode.

Hoeveel geld u kunt lenen hangt volledig af van uw situatie. Blokweg Financieel Adviseurs B.V. rekent zo voor u uit hoe hoog dat bedrag is. En Blokweg Financieel Adviseurs B.V. biedt u ook deskundig advies over de best passende lening in uw situatie.


RISICO’S VAN LENEN BEPERKEN

Aan een lening zitten altijd verschillende risico’s. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u ziek wordt, onvrijwillig uw baan verliest of u of uw partner overlijdt. Om te voorkomen dat u de lening niet kunt aflossen, kunt u die risico’s laten afdekken door uw lening te laten verzekeren. Bij Blokweg Financieel Adviseurs B.V. raden we zo’n verzekering dan ook zeer aan. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of wilt u een advies over de leningen die u bij Blokweg Financieel Adviseurs B.V. kunt afsluiten, zoals doorlopend krediet of aflopend krediet? Dan belt u naar (088) 050 18 00.DE VOLGENDE PAGINA’S ZIJN MISSCHIEN OOK INTERESSANT VOOR U.

Woonhuisverzekering afsluiten | Goedkope lening auto | Persoonlijke lening aanvragen | Verzekering afsluiten